Ervaring van een lid

Het volgende verhaal is van een lid van onze vereniging en daarin vertelt hij hoe hij tot het naturisme kwam.


Hoi,


mijn naam is Erik. Ik kwam er op mijn 13e achter dat ik het prettig vind om bloot te zijn. Het naturisme kende ik toen nog niet. Ik sliep ’s nachts in mijn blootje en had een slot op mijn deur gemaakt, want thuis wist mijn familie het nog niet.


Op mijn 19e ging ik wel eens naar het naaktstrand. Dat vond ik heerlijk, maar ik deed het stiekem.


In de krant las ik een stukje over het naaktzwemmen in Hoogezand bij de NOL. Het heeft een hele poos geduurd voor ik die stap ging zetten. Had ik het maar eerder gedaan, want ik vond en vind het nog steeds geweldig! Ik werd er echt als een familielid binnengehaald.


Ik heb er ook mijn vrouw leren kennen. We zijn 2 jaar later getrouwd en nu alweer heel wat jaartjes heel gelukkig samen.


In 2012 trad ik in het bestuur en heb daar de taak om het bad in orde te maken voor ons zwemuur. Samen met de toezichthouder zetten we de schermen voor de ramen en de beide baden op diepte, zodat iedereen er om 5 uur in kan.


Door het zwemmen in Hoogezand heeft het voor mij heel goed uitgepakt. Mijn familie en vrienden weten dat ik naturist ben en gaan er heel positief mee om. Ik zou iedereen die twijfelt aanraden om het gewoon eens te proberen.


Groetjes,


Erik